rookmelder1

HELP JIJ MEE BREDA BRANDVEILIGER TE MAKEN?
AMBASSADEURS BRANDVEILIG LEVEN ZOEKEN NIEUWE VRIJWILLIGERS.
Meld je aan voor een informatie gesprek door HIER te klikken

WEET JIJ WAT JE MOET DOEN BIJ BRAND? JAARLIJKS ZIJN ER IN NEDERLAND ZO’N 6.000 WONINGBRANDEN. VEEL MENSEN STAAN NAUWELIJKS STIL BIJ DE GEVAREN VAN BRAND. TOCH HEB JE IN VEEL GEVALLEN MAAR DRIE MINUTEN DE TIJD OM EEN WONING TE VERLATEN BIJ BRAND. DE BRANDWEER IS NOOIT DIRECT TER PLAATSE. JE BENT DE EERSTE MINUTEN ÉCHT OP JEZELF EN ELKAAR AANGEWEZEN. MET EEN AANTAL EENVOUDIGE MAATREGELEN, ZOALS HET PLAATSEN VAN ROOKMELDERS, KUN JE EEN WONING EEN STUK VEILIGER MAKEN.
IN BREDA ZIJN DE VRIJWILLIGE AMBASSADEURS BRANDVEILIG LEVEN EEN BELANGRIJKE PARTNER VAN DE BRANDWEER EN DE GEMEENTE. DE AMBASSADEURS BRENGEN HUN KENNIS OVER OP HET GEBIED BRANDVEILIGHEID IN EN OM DE WONING. WAT KUN JE DOEN OM BRAND TE VOORKOMEN, TIJDIG TE ONTDEKKEN OF TE ONTVLUCHTEN. ZIJ DOEN DIT DOOR OP STRAAT, BIJ MENSEN THUIS OF VOOR GROEPEN VOORLICHTING TE GEVEN OVER BRANDVEILIGHEID. HET TEAM VAN AMBASSADEURS BRANDVEILIG LEVEN BESTAAT INMIDDELS UIT 18 PERSONEN. HET IS EEN GEMÊLEERD GEZELSCHAP; VAN JONG TOT OUD. EÉN DING HEBBEN ZIJ GEMEEN; ZE WILLEN ALLEMAAL VAN BREDA DE BRANDVEILIGSTE STAD VAN NEDERLAND MAKEN. ANGELIQUE, DE COÖRDINATOR VAN HET TEAM: ‘WE HEBBEN DE AFGELOPEN MAANDEN VEEL VOORLICHTINGEN GEGEVEN IN DE STAD. WE MERKEN DAT HET ONDERWERP ERG LEEFT.’
IN 2019 WILLEN WE EEN NOG GROTER PUBLIEK BEREIKEN, EN DAT KUNNEN WE ALLEEN WAAR MAKEN ALS U ONS HELPT!
EXTRA HULP IS NODIG HET AANTAL AANVRAGEN DAT DE AMBASSADEURS BINNEN KRIJGEN STIJGT IEDERE MAAND. ‘WE HEBBEN ÉCHT VERSTERKING NODIG!’, ALDUS ANGELIQUE. ALLE NIEUWE AMBASSADEURS KRIJGEN EEN OPLEIDING VAN DE BRANDWEER VOORDAT ZIJ AAN DE SLAG GAAN.
KIJK OOK OP FACEBOOK: WWW.FACEBOOK.COM/SAMENVOOREENBRANDVEILIGBREDA